Târgul Educațional – Vocația ta!, cel mai mare si cel mai longeviv târg oficial de oferte educaționale, ajuns la ediția XXV, își deschide porțile virtuale!

Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUSorganizează cea de-a XXV-a ediție a evenimentului Târgul Educațional – Vocația ta! pe platforma www.toe.hubproedus.ro.  

Prin intermediul acestui târg online de oferte educaționale, elevii de gimnaziu sau liceu, dar și părinții acestora au posibilitatea de a conștientiza importanța tuturor factorilor de care trebuie să țină cont în momentul în care se decid asupra carierei.

Alegerea liceului sau a școlii profesionale este printre primele decizii majore pe care un tânăr le are de luat în viață, o decizie care va avea o influență semnificativă asupra viitorului său. Există un număr foarte mare de opțiuni și o mulțime de factori care trebuie luați în calcul, ceea ce poate deveni copleșitor pentru un adolescent.

Proiectul dispune de o hartă interactivă cu unitățile de învățământ liceal repartizate pe sectoarele de pe raza Municipiului București, unde se pot vizualiza filmulețe de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activități curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute etc.) despre liceele bucureștene.

Informațiile și îndrumările din cadrul târgului pot fi accesate de orice elev, de părinții acestora, dar și de publicul larg, doritor să participe și să viziteze virtual târgul.