Despre noi

       Liceul Teoretic ” Just 4 Kids” este o instituție privată din sectorul 4 al Bucureștiul, cu o tradiție de peste 15 ani în învățământul particular. Îndeplinirea unor standarde înalte în educație a condus la evoluția instituției Just 4 Kids, care oferă un ciclu complet de școlarizare, de la nivelul preșcolar, primar, gimnazial până la cel liceal.

    Noul campus, ce și-a deschis porțile în septembrie 2023, este un proiect educațional îndrăzneț început acum peste 15 ani și unul dintre cele mai mari campusuri școlare din București.

Campusul J4K :

–          proiectat pentru  a le crea  liceenilor oportunități academice, creative și sportive 

–          amplasat pe un teren de 7000 mp și o suprafață construită de aproximativ 8000 mp

–          dotări ultramoderne: 

 • săli de clasă spațioase   dotate cu    pupitre individuale,smartboard, panou magnetic și spații de depozitare;
 • Laboratoare de informatică, fizică, chimie, biologie;
 • Cabinet psihopedagogic;
 • Cabinet medical
 • sală de festivități
 • bibliotecă școlară;
 • Bucătărie proprie cu linie caldă de autoservire și cafetărie;
 • Săli de sport ;
 • Lockere individuale pentru liceeni

   Ne dorim liceeni cu  sete de cunoaștere și încredere în valori sănătoase și punem accent pe nevoile generațiilor actuale. Formăm adolescenți  încrezători și responsabili, care aspiră să-și atingă potențialul maxim. În viziunea noastră, toți sunt egali și toate realizările elevilor sunt sărbătorite. Credem că un elev fericit și independent pe tot parcursul vieții este unul de succes.

Încurajăm competiția, dar și cooperarea și lucrul în echipă. Elevii noștri obțin rezultate deosebite la olimpiade, concursuri naționale și competiții sportive, demonstrând atât talent individual, cât și abilități de colaborare.

   Îmbrățișăm inovația și integrăm rapid noile tehnologii în procesul de învățare.

 Utilizăm dispozitive mobile, platforme de învățare online, jocuri educaționale și multe altele pentru a personaliza experiența fiecărui elev și a crește gradul de implicare.

 Platforme și aplicații integrate fac învățarea mai interactivă și mai eficientă.

   Aspirația către excelență a constituit dintotdeauna unul dintre scopurile educației oferite de liceul nostru. Suntem permanent preocupați să contribuim la un sistem eficient, cu rezultate, dar, mai presus de acestea, cu identificarea talentelor, aspirațiilor fiecărui elev și cu susținerea continuă pe drumul dezvoltării acestora.

   Practicarea sportului este o componentă fundamentală a demersului didactic J4K, cu un rol determinant în dezvoltarea armonioasă a copiilor. În viziunea noastră, sportul reprezintă nu doar o sursă de sănătate, ci și un mijloc important de auto- disciplinare, de autocunoaştere și de stimulare atât a spiritului de competiţie, cât și a celui de echipă. În Green Campus elevii beneficiază de o bază sportivă de aproximativ 2000 mp unde desfășoară săptămânal ore de volei, fotbal, baschet, gimnastică și karate.

Specializări

 

2 clase a IX-a, astfel:

 • Clasa a IX- a A: Profil real

Specializare: Matematică- informatică

Limba străină 1: Limba Engleză intensiv

 Limba străină 2 Limba Germană

Total elevi: 20

 • Clasa a IX- a B: Profil umanist

Specializare: Filologie

Limba străină 1: Limba Engleză intensiv

 Limba străină 2: Limba Germană

Total elevi: 20

Fotografii